Het Team

Robin Visser

Robin is sinds 1995 afgestudeerd aan de HBO-opleiding Podotherapie Fontys Hogeschool te Eindhoven. Hij is graag grensverleggend bezig en heeft zijn kennis en ervaring mede uit de orthopedie in Duitsland binnen de podotherapie in Nederland toegepast. Zo was hij de eerste podotherapeut die gebruikt maakt van de huidige CAD CAM techniek in de Benelux waarmee voeten 3 dimensionaal worden ingescand. Hij volgt op dit moment de Master opleiding tot sport podotherapeut. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan binnen de ziekenhuizen en zowel samengewerkt met artsen als specialisten binnen de voetenpoli's van het Delfzicht ziekenhuis, het Martini ziekenhuis in Groningen en het Tjongerschans te Heerenveen, waarbij de samenwerking met het Tjongerschans ziekenhuis nog steeds aanwezig is.


10K_P_020

Annette Visser

Annette werkt sinds 2007 in de praktijk als medisch pedicure, voetkundig sportadviseur en (sport)schoenconsulent.
Zij heeft naast de opleiding voor medisch pedicure de basisopleiding podologie en opleiding voetkundig sportadviseur gevolgd.

De voetkundig sportadviseur richt zich op de voeten van de sporter die letterlijk en figuurlijk het fundament zijn voor zijn prestaties en zijn sportplezier.
Gezonde voeten en juist gekozen sportschoeisel zijn voor doorslaggevend belang voor de mobiliteit van het gehele houding- en bewegingsapparaat.

Annette ondersteunt de podotherapeut bij complexe voetbehandelingen, en heeft daarnaast haar eigen patiŽnten met uiteenlopende voetproblematiek. Middels regelmatige bij- en nascholing vanuit beide beroepsgroepen blijft zij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.