Het team

Robin Visser

Robin is sinds 1995 afgestudeerd aan de HBO-opleiding Podotherapie Fontys Hogeschool te Eindhoven. Hij is graag grensverleggend bezig en heeft zijn kennis en ervaring mede uit de orthopedie in Duitsland binnen de podotherapie in Nederland toegepast. Zo was hij de eerste podotherapeut die gebruikt maakt van de huidige CAD CAM techniek in de Benelux waarmee voeten 3 dimensionaal worden ingescand. Hij volgt op dit moment de Master opleiding tot sport podotherapeut. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan binnen de ziekenhuizen en zowel samengewerkt met artsen als specialisten binnen de voetenpoli’s van het Delfzicht ziekenhuis, het Martini ziekenhuis in Groningen en het Tjongerschans te Heerenveen, waarbij de samenwerking met het Tjongerschans ziekenhuis nog steeds aanwezig is.

Annette Visser

Annette werkt sinds 2007 in de praktijk als medisch pedicure, voetkundig sportadviseur en (sport)schoenconsulent.
Zij heeft naast de opleiding voor medisch pedicure de basisopleiding podologie en opleiding voetkundig sportadviseur gevolgd.

De voetkundig sportadviseur richt zich op de voeten van de sporter die letterlijk en figuurlijk het fundament zijn voor zijn prestaties en zijn sportplezier.
Gezonde voeten en juist gekozen sportschoeisel zijn voor doorslaggevend belang voor de mobiliteit van het gehele houding- en bewegingsapparaat.

Annette ondersteunt de podotherapeut bij complexe voetbehandelingen, en heeft daarnaast haar eigen patiënten met uiteenlopende voetproblematiek. Middels regelmatige bij- en nascholing vanuit beide beroepsgroepen blijft zij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Waarom 10K ?

  • Wij zoeken voor onze cliënt de beste oplossing
  • Vanwege onze hightech apparatuur kunnen we de beste producten voor u maken
  • Zorgvuldige na-controle na 6 weken
  • We voldoen aan de hoogste hygiëne-eisen

Adresgegevens

Dalhuysenstraat 15
8448 EW Heerenveen
0513 763 609
Plan route

Afspraak maken

Het secretariaat is telefonisch bereikbaar op ma. en wo. ochtend tussen 9.00 en 12.00.
U kunt tevens op werkdagen van ma. tm vr. mailen naar info@10k.nl voor het maken van een afspraak en het stellen van vragen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Zet in de mail uw naam, geboortedatum en telefoonnummer.

Webcam consult

Wij behandelen en adviseren tevens middels beeldbellen (consult op afstand).
Zie hiervoor onder tabblad “nieuws’

BIJ VRAGEN OVER UW FACTUUR: kunt u bellen met het factoringbedrijf Infomedics 036-2031900.