Algemene voorwaarden

U ontvangt van ons een nota aan het einde van de maand voor het aantal keren dat u bij ons bent geweest. (via UWNOTA.NL )
LET OP: De nota wordt door u aan ons betaald en u regelt zelf de vergoeding met uw zorgverzekeraar.
Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en daardoor erkend door vele (aanvullende) verzekeringen. Tevens staan wij geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.
Over vergoedingen bij andere zorgverzekeraars kunt u het beste contact met uw zorgverzekering opnemen.

Garantie
Hoewel de resultaten van de behandeling vaak erg goed zijn kunnen wij helaas geen garantie geven op het verdwijnen van uw klachten. Wel garanderen wij van elk hulpmiddel een levensduur van minimaal 1 jaar. Indien er de eerste 6 weken na de laatste nacontrole (3e zitting) nog klachten zijn kunt u binnen deze termijn kosteloos retour komen, mits u onze adviezen opgevolgd heeft.
De levensduur van de zolen is afhankelijk van het gebruik/omstandigheden van de drager. Over het algemeen gaan zolen 2 jaar mee mits er een jaarlijkse controle heeft plaatsgevonden. Wij adviseren bij verschillende soorten schoenen (bijv. sportschoenen) eventueel een 2e paar zolen aan te schaffen. In eerste instantie worden de zolen zo gemaakt dat u ze in de meeste schoenen, die goed zijn voor uw voeten, kunt dragen.

Kosten
De tarieven van de behandeling zijn niet gepubliceerd op de website. Wenst u informatie over de tarieven, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de assistente.

Verslaglegging
Aan het einde van de behandeling sturen wij, met uw toestemming, een rapportage naar uw verwijzer/arts. Hierin staat het motief, het onderzoek, de bevindingen, het behandelplan en het behaalde resultaat beschreven.

Annulering
Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voor de afspraak kosteloos verplaatst en/of geannuleerd worden. Hierna zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.